Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014



Κάλεσμα σε συνάντηση της Αντιφασιστικής Κίνησης της ΕΛΜΕ Χανίων



Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,
Η Αντιφασιστική Κίνηση της ΕΛΜΕ Χανίων θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνάντηση της νέας χρονιάς, την Παρασκευή 24/1/14 και ώρα 19.00 στα γραφεία της ΕΛΜΕ, στο 1ο Γ/σιο Χανίων.
Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι ο προγραμματισμός  δράσης  για το επόμενο διάστημα και η προετοιμασία του 2ου αντιφασιστικού φεστιβάλ των σχολείων.
Η δράση μας την προηγούμενη σχολική χρονιά, με αποκορύφωμα το 1ο αντιφασιστικό φεστιβάλ των σχολείων καθώς και η "εβδομάδα Αντίστασης και Πολιτισμού "(11/11-18/11/13) με αφορμή τα 40 χρόνια από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου, είχαν μεγάλη απήχηση σε  όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και κυρίως στους μαθητές και τις μαθήτριες μας αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία.
Θεωρούμε λοιπόν υποχρέωση και καθήκον μας, στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε, να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε τις αντιφασιστικές μας δράσεις. Η συμμετοχή των συναδέλφων διασφαλίζει  και προασπίζει την δημιουργία ενός ισχυρού αντιφασιστικού μετώπου στα σχολεία.
Καλούμε λοιπόν όλες και όλους τους συναδέλφους να ενισχύσουν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους, την συνέχιση της δράσης της Αντιφασιστικής Κίνησης της ΕΛΜΕ Χανίων.
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.