Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ανατριχιαστικές εικόνες από παιδομάζωμα της Χρυσής Αυγής



 




  Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο μια εγκληματική συμμορία, όπως η Χρυσή Αυγή να μαζεύει παιδάκια για να τους κάνει πλύση εγκεφάλου με ναζιστική προπαγάνδα. Ο στόχος βέβαια αυτού του σύγχρονου παιδομαζώματος είναι να παραχθούν γενίτσαροι του χιτλερισμού, φανατικοί που θα αποτελούν υποχείρια της καλοζωισμένης ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.  
   Προφανώς οι γονείς είναι υπεύθυνοι για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους. Αν όμως  ακούγαμε ότι οι γονείς εκπαιδεύουν τα παιδιά τους στα όπλα ή τα ωθούν στη βία, τότε όλοι δε θα λέγαμε ότι θα πρέπει να προστατευτεί η προσωπικότητα του παιδιού.  Απορούμε τι δεν είναι ορατό στις συγκεκριμένες μαζώξεις παιδιών; Ότι προάγεται η μισαλλοδοξία και το φυλετικό μίσος και προσβάλλεται η φυσιολογική ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών;  
   Αλήθεια αυτό δεν αποτελεί αυτοτελή λόγο για παρέμβαση της Εισαγγελίας και των αρμόδιων υπηρεσιών πρόνοιας του κράτους;
   Είναι γνωστό ότι προκλητικά και κατ' επανάληψη οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές περιβάλλουν με σκανδαλώδη ασυλία τη Χ.Α, η κυβέρνηση που υιοθετεί την ατζέντα της ενισχύοντάς την περαιτέρω, καθώς και μέρος των ΜΜΕ που της κάνουν συστηματικά διαφήμιση αλλά εδώ αρχίζουμε και περνάμε κατά πολύ τα όρια γιατί μιλάμε πλέον για μια μεθοδολογική προσβολή των πανανθρώπινων αξιών,  κατ' αντιγραφή της ναζιστικής διαπαιδαγώγησης. 
   Είναι καιρός πια να ενεργοποιηθεί μαζικά η ελληνική κοινωνία για να σταματήσουν οι χιτλερικοί την καταστροφή των παιδικών ψυχών και  την υπονόμευση της ελευθερίας όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.